Главная
МоваЯзык

Nentori (Bess Remix)

Исполнитель:
Жанр:
Поп
Другие треки исполнителя
Все треки исполнителя

Текст песни Nentori (Bess Remix)

Lotët më janë tharë
Buza mu bë varrë
Djelli nuk me ngroh
Dielli nuk me ngroh

Dhimbje sa një mal
Zemra nuk më fal
Ty më nuk të shoh
Ty më nuk të njoh

Mallkuar qoftë ky muaj
Që më la të vetme përgjithmonë
Nëntori më mori mua dashurinë e parë
Nuk e dua këtë muaj më në kalendarë
Nëntori më mori
Mu shua dhe ky zjarrë
Nëntori

Ishim plot me zjarrë
Muajt n'kalendarë
Kur ishim ne bashkë
Sa ishim ne bashkë

E lumtur duke qarë
Pas teje si e marrë
Gjithve ua thash
Ne dy ua thash

Mallkuar qofte ky muaj
Qe me la të vetme përgjithmonë
Nëntori më mori
Mua dashurine e parë
Nuk e dua këtë muaj më në kalendarë
Nëntori më mori mu shua dhe ky zjarrë
Nuk e dua më këtë muaj
Nuk e dua më këtë muaj
Nentori,nentori,nentori
Vitin më të bukur shkatrroj
Vulën e hidhurr shkaktoj
Ky muaj i gjori gjitha Mi mori
Në djall le të shkoi
Ne djall le te shkoi
Nëntori,nëntori

Nuk e dua këtë muaj më në kalendarë
Nentori ,nëntori,nëntori.

Nuk e dua më këtë muaj
Nuk e dua këtë muaj
Nëntori më mori
Nëntori
Mallkuar qoftë ky muaj
Që më la të vetme përgjithmonë
Nëntori,
Më mori mua dashurinë e parë
Nuk e dua këtë muaj
nuk e dua me kte muaj
Nëntori
Nëntori.
Nëntori.
***
Мои слёзы высохли,
Мои губы стали могилой,
Солнце не согревает меня, солнце не согревает меня
 
Боль большая как гора,
Мое сердце не простит меня,
Я тебя больше не увижу,
Я тебя больше не узнаю
 
Проклинаю этот месяц,
Который оставил меня в одиночестве навсегда
Ноябрь взял мою первую любовь
Я больше не хочу этот месяц в календаре
Ноябрь взял ме
Этот огонь тоже умер
Ноябрь
 
Мы были полные огня
Месяцы в календаре
Когда мы были вместе
Так долго как мы были вместе
 
Я плакала от счастья
После тебя, безумная
Я сказала им все
Мы оба сказали им
 
Проклинаю этот месяц,
Который оставил меня в одиночестве навсегда
Ноябрь взял мою первую любовь
Я больше не хочу этот месяц в календаре
Ноябрь взял ме
Этот огонь тоже умер
Я не хочу этот месяц
Я не хочу этот месяц
Ноябрь, ноябрь, ноябрь
Он разрушил самий лучший год
Он оставил мучительний шрам
Этот несчастен месяц, взял мое все
Иди к черту, иди к черту!
Ноябрь, ноябрь
 
Я больше не хочу этот месяц в календаре
Ноябрь, ноябрь, ноябрь
 
Я больше не хочу этот месяц
Я не хочу этот месяц
Ноябрь взял ме
Ноябрь
Проклинаю этот месяц
Который оставил меня в одиночестве навсегда
Ноябрь
Он взял мою первую любовь
Я не хочу этот месяц
Я больше не хочу этот месяц
Ноябрь
Ноябрь